Auditorium: de zaal voor congressen

Auditorium

Auditorium

Het Auditorium is een volwaardige congreszaal met plaats voor 450 gasten om uw bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een beurs, congres, seminar of  relatiedag organiseert: deze theaterzaal leent zich uitstekend voor de combinatie van plenaire sessies in de congreszaal en het vervolgens uiteengaan in kleinere zalen in onze lodges.

 

Professioneel presenteren

In het auditorium van het Safari Meeting Centre wordt u volledig ontzorgt. De moderne audiovisuele apparatuur en professionele technische ondersteuning zorgen voor een even indrukwekkende als vlekkeloze presentatie. Het grote podium biedt ruimte om inrichting te plaatsen die aansluit bij het thema en zo uw event volledig te branden. Het aanwezige lichtplan wordt uiteraard ook aangepast aan de gewenste sfeer. Tevens is er de mogelijkheid van digitale opnames en livestreams.

Congreszaal met duizenden gnoes

Met uitzicht op de Safari is het Auditorium in unieke Afrikaanse sfeer uitgerust. Dit wordt versterkt door duizenden gnoes die een kolkende rivier oversteken. 

Centraal gelegen

Het is uiteraard belangrijk voor uw gasten dat de congreslocatie centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 1.800 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.

Flexibele inrichting

De congreszaal bevat maar liefst 450 comfortabele stoelen met extra beenruimte. De ruimte kan ook worden verkleind voor congressen van maximaal 230 gasten met behulp van flexibele banieren. Vanuit elke stoel in de oplopende theaterzaal heeft u een perfect zicht op het podium. Het is bovendien mogelijk om eventueel extra stoelen en/of rolstoelen te plaatsen waardoor er maximaal 500 personen.

Loop digitaal door het auditorium

Door middel van onderstaande 360-graden foto kunt u digitaal door het auditorium lopen.

360 graden afbeelding

Horeca op maat

U en uw gasten kunnen voor, tijdens of na uw bijeenkomst in het Auditorium genieten van een ontvangst, koffiepauze, lunch of diner in de naastgelegen Foyer of in het Safari Restaurant. Wij zorgen voor een overheerlijk onthaal, zodat u verfrist de bijeenkomst (weer) ingaat. Wij bieden onder andere overheerlijke lunches bestaande uit dagverse, duurzame ingrediënten die worden met liefde en passie worden bereidt. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zaalspecificaties

Zaalspecificaties