Congressen

Congressen

Bent u op zoek naar een inspirerende eventlocatie centraal gelegen in Nederland? Bekijk dan het Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij bieden vele mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst. 

Een dierentuin als locatie is natuurlijk een prachtige aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels ons brede scala aan educatieve activiteiten en workshops. Denk daarnaast ook aan onze rondleidingen of teambuildingsactiviteiten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen of uw training? Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen en zullen een passend arrangement op maat voor u maken.

Auditorium

Auditorium

Het Auditorium is een volwaardige congreszaal met comfortabele stoelen met extra beenruimte. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort en goed zicht zijn gegarandeerd. 

Bekijk het Auditorium

Foyer

Foyer

Direct grenzend aan het Auditorium ligt de Foyer, waar u gemakkelijk ruim 550 gasten tegelijkertijd kunt ontvangen. De Foyer wordt gekenmerkt door haar sfeervolle Longneck Bar, waardoor het uitstekend geschikt is voor een aperitief of juist een afsluitende borrel. Bovendien is hier volop ruimte voor het plaatsen van stands. 

Bekijk de Foyer

Lodges

Lodges

Na een lezing in het auditorium kan de groep in breakout sessies de diepte in. Onze lodges bieden de ruimte om in een intieme setting presentaties of trainingen te organiseren. Vanuit de Afrikaanse lodges hebben gasten uitzicht op het tropisch regenwoud van de Bush of de savanne van de Safari.

Bekijk de lodges

Onze gasten aan het woord

Samen opleiden 

Waar vind je een evenementenlocatie waar je bij de entree wordt begroet door pinguïns, via een tropisch regenwoud naar de ontvangst loopt, vanaf de workshoplocatie uitkijkt over boomtoppen en tropische vogels, bij een lezing even kunt wegdromen over een savanne met giraffen en gnoes en waar je meer leert over samenwerken of pesten bij de chimps? Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem!

Woensdag 19 april kwamen we met 450 leraren, directeuren en bestuurders van scholen uit de regio en lerarenopleidingen en studenten van HAN Pabo bij elkaar voor het congres Samen opleiden voor de toekomst. Het was een dag met lezingen en workshops gericht op de samenwerking tussen scholen onderling en tussen scholen en pabo's.

Onze complimenten voor jullie prachtige locatie en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers. Het is fijn dat jullie flexibel zijn en steeds met ons meedachten. Heel erg bedankt voor de hele prettige samenwerking!

Congres Samen opleiden voor de toekomst, 
Mevrouw J. van den Berg

 

 Stowa

De kennisdag was weer zeer geslaagd. Inhoudelijk, maar zeker ook Burgers' Zoo. Jullie ontzorgen echt, hebben super service, vriendelijk personeel, alles is altijd piekfijn in orde, in een woord PRIMA (zoals beschreven in de Van Dale: uitmuntend, voortreffelijk, uitblinkend, etc.). Ik kan met voor de organisatie van een congres geen plek voorstellen met beteren prijs-kwaliteit-verhouding. En dat met een originele locatie.
Kortom: graag tot volgend jaar wat mij betreft!

Stowa, Kennisdag Inspectie Waterkeringen
(jaarlijks sinds 2008)

De heer W. Zomer, BZ Innovatiemanagement

 

SOLA

Ik ben erg te spreken over het hele proces met Burgers' Zoo.

De aanloop met de afdeling afdeling Sales & Events was altijd super servicegericht.
De klantgerichtheid op de dag zelf was bijzonder goed, mijn complimenten. Vriendelijk, behulpzaam, voor alles een oplossing, meedenkend. Zorgzaam voor mij en mijn crew.
Een voorbeeld voor de hospitality branche!

Mevrouw I. Solleveld