Congressen

Congressen

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie of trainingslocatie centraal gelegen in Nederland? Bekijk dan het zakelijke congrescentrum van het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo eens en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Het Safari Meeting Centre biedt vele mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst. Allereerst biedt een dierentuin als locatie natuurlijk prachtige aanknopingspunten om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels ons brede scala aan educatieve activiteiten en workshops.
Denk daarnaast ook zeker aan onze populaire rondleidingen of een teambuildingsactiviteiten.
 

Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort, beenruimte en goed zicht zijn gegarandeerd. Direct grenzend aan het Auditorium ligt de Foyer, waar u gemakkelijk ruim 550 gasten tegelijkertijd kunt ontvangen. De Foyer wordt gekenmerkt door haar sfeervolle Longneck Bar, waardoor het uitstekend geschikt is voor een aperitief of juist een afsluitende borrel. 
Bovendien is hier volop ruimte voor het plaatsen van stands. Uiteraard zijn al onze zalen voorzien van alle technische gemakken. 
Zo is er een wifinetwerk en beschikken alle zalen over een beamer, scherm en een geluidsset.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen of uw training? Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen en zullen een passend arrangement op maat voor u maken.

Burgers Zoo SMC 754