Vergaderarrangementen

Vergaderen

Vergaderen met uitzicht op het tropische regenwoud? Of liever met uitzicht op giraffen, zebra's, neushoorns en antilopen op de Afrikaanse savanne? Dat kan in het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse lodges.

Het Safari Meeting Centre biedt diverse vergaderarrangementen naar de duur van uw event. Bij alle vergaderarrangementen zijn audiovisuele middelen zoals een headset-microfoon, handheld-microfoon, katheder, beamer met scherm en wifi inbegrepen.

Staat uw (speciale) wens er niet bij? Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee. 

4

4 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 4 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 4 uurs vergaderarrangement of het 4 uurs arrangement met lunch.

 

Bekijk arrangement

8

8 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 8 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 8 uurs vergaderarrangement met lunch of het 8 uurs arrangement met lunch en diner.

 

Bekijk arrangement

Winterarrangement

Winterarrangement

De winterse dagen komen langzaam maar zeker weer in zicht. Wat is er nou gezelliger dan deze periode in te luiden op een unieke locatie? Buiten is het koud, bij ons is het aangenaam warm!

Bekijk arrangement