Vergaderen

Vergaderen met uitzicht op het tropische regenwoud? Of liever met uitzicht op giraffen, zebra's, neushoorns en antilopen op de Afrikaanse savanne? Dat kan in het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse lodges.

Het Safari Meeting Centre biedt diverse vergaderarrangementen naar de duur van uw event. Bij alle vergaderarrangementen zijn audiovisuele middelen zoals een headset-microfoon, handheld-microfoon, katheder, flatscreen met soundbar en flip-over (bij gebruik Auditorium beamer en groot scherm) en wifi inbegrepen.

Staat uw (speciale) wens er niet bij? Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee. 

Lodges

Vergaderen kunt u bij het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse lodges met uitzicht op de Bush of SafariAl onze lodges voorzien van alle technische gemakken. Zo is er een wifinetwerk en beschikken alle zalen over een beamer, scherm en een geluidsset.

Bekijk de lodges

Safari restaurant

Begin uw vergadering goed door eerst samen te ontbijten, of maak uw vergadering compleet met een gezamenlijke lunch. In het sfeervolle Afrikaanse restaurant kunnen gasten genieten van een ontbijt, lunch of diner

 

Bekijk het restaurant

4

4 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 4 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 4 uurs vergaderarrangement of het 4 uurs arrangement met lunch.

 

Bekijk arrangement

8

8 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 8 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 8 uurs vergaderarrangement met lunch of het 8 uurs arrangement met lunch en diner.

 

Bekijk arrangement

Onze gasten aan het woord

GroupAuto 

 

Op 30 en 31 mei jongstleden hebben wij ons Club Event bij Burgers' Zoo gehouden. Wat een fantastische locatie om een evenement te houden! Vanaf het balkon van de Kilimanjaro Lodge zie je o.a. giraffes, neushoorns en zebra's lopen, prachtig!

Wij willen Judith Peters en haar collega's hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind!

GroupAuto Club Event,
Mevrouw K. Rauch

 

 DNV_GL_LOGO

 

Een aanrader!

Voor het organiseren van een evenement/bijeenkomst op een goede locatie is Burgers' Zoo zeker
aan te bevelen.
Onlangs hebben wij een internationale bijeenkomst gehouden bij Burgers Zoo. Vanaf de aanvraag
om een offerte tot en met de dag van de bijeenkomst is er op een professionele en adequate wijze
gereageerd door het team van Burgers' Zoo.

De vergaderruimtes in Burgers Bush met uniek uitzicht
op de savanne zijn uitstekend uitgerust voor bijeenkomsten. Het menu voor lunch en diner biedt
genoeg keuze en het eten is van goede kwaliteit.
Complimenten voor de klantvriendelijkheid van het team van Burgers Zoo.

Zoals gezegd: een echte aanrader!

DNV GL
KEMA Laboratories’ Inspection Services

 

Rijnstate

 

Graag wil ik je heel hartelijk danken voor de ontvangst en gebruik van jullie ruimten afgelopen vrijdag. Helemaal niets op aan te merken: de koffie bij ontvangst, de broodjes, de receptie, het buffet, alles was in orde. En daarnaast natuurlijk de inzet van jullie mensen. Allen zeer servicegericht en aardig. 

Heel veel dank. De jubilaris gaf gisteren aan het een zeer geslaagde dag te hebben gevonden.

Rijnstate afscheidssymposium, 
De heer J. Heinen