Wilt u na een dag in het park of na uw bijeenkomst in het Safari Meeting Centre afsluiten met een uitgeserveerd diner? Wij verwelkomen u graag voor een uitgeserveerd 3-gangen diner in het Bush restaurant. Dit restaurant staat s’avonds exclusief voor zakelijke gasten ter beschikking.
Op basis van uw wensen zullen wij u een menu suggestie doen, waarbij wij werken met dagverse producten uit het seizoen.
Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan, welke eerder door onze chef zijn bereid.
Carpaccio met truffelmayonaise, beukenzwam en knolselderij
Sashimi van zalm met bloemkool, piccalilly en geroosterde radijs
Gamba met avocado, feta, tomaat, komkommer en hazelnoot
Tomatensalade, aubergine, burrata en basilicum
Open ravioli van ossenstaart met gebraiseerde linzen, augurk en mosterd
Kibbeling met gerookte paprika, tomaat en romige remoulade
Thaise kokossoep met bosui, shiitake en gamba
Crème soep van verse tomaat met tomatensalade, groene kruiden en parelgort
Scharrelkip met bloemkool, aardappel, spitskool en jus van truffel
Biologische kalfssukade met zoete aardappel, structuren van pompoen en vleesjus
Zeebaars, shiitake, spitskool, steranijs, vinaigrette ansjovis
Polenta met structuren van bloemkool, gebrande prei, shiitake en schuim van gerookte aardappel
Meringue, mango, passiefruit, munt, venkel en mascarpone
Vanille panna cotta met hazelnootschuim, appelcompote en Oreo
Wij verzoeken u één keuze te maken voor het gehele gezelschap. Heeft u specifieke allergieën?
Laat het ons dan gerust weten.
Onze uitgeserveerde seizoensdiners zijn te reserveren voor groepen van minimaal 20 en maximaal 150 personen.
Het 3-gangen seizoensdiner (voor-,hoofd- en nagerecht) kost €35,00. Deze arrangementsprijs is exclusief entree tot het park en excl. BTW.