Burgers' Zoo
  • Particuliere groepen
  • Schoolreizen
  • Menu Sluiten
Neem contact op Neem contact op
  • Ruimtes
  • Bijeenkomsten
  • Catering
  • Activiteiten
  • Over ons
  • Contact & bereikbaarheid
  • Bio-inspiratie
  • English Nederlands Deutsch
  • Overzicht
  • Auditorium
  • Foyer
  • Lodges
  • Restaurant
  • Burgers' Zoo
CJ 8952 Vakmedianet Coen De Jong (35)
Burgers' Zoo als podium voor uw event Bekijk de mogelijkheden
  • Overzicht
  • Congres
  • Vergadering en training
  • Hybride evenement
  • Bedrijfsevenement
  • Personeelsdag
  • Klantendag
  • Bedrijfsfeest
  • Receptie
  • Eindejaars/Nieuwjaarsviering Burgers’ Zoo
Green Screen Live Streaming
Uw evenement livestreamen? Organiseer een hybride event
  • Overzicht
  • Ontvangst en pauze
  • Lunch
  • Diner
  • Borrel
  • Afsluiting en hapjes
  • Feestavond
  • Bijzondere arrangementen
  • Overzicht
  • Rondleidingen
  • Teambuilding
  • Workshops
  • Lezingen
  • Exclusief
Neushoornvogel
Vroege vogelwandeling Bekijk deze activiteit
  • Over het Safari Meeting Centre
  • Duurzaamheid
  • Natuurbescherming
  • Plattegrond & praktische informatie
  • Informatiemap
  • Media
  • Blog
  • Bio-inspiratie
  • Bio-inspiratie voor de agri-sector
  • Homepage
  • Uitgeserveerd seizoensdiner
  • Homepage

Uitgeserveerde seizoensdiners

Uitgeserveerde seizoensdiners

Wilt u na een dag in het park of na uw bijeenkomst in het Safari Meeting Centre afsluiten met een uitgeserveerd diner? Wij verwelkomen u graag voor een uitgeserveerd 3-gangen diner in het Bush restaurant. Dit restaurant staat s’avonds exclusief voor zakelijke gasten ter beschikking.

Op basis van uw wensen zullen wij u een menu suggestie doen, waarbij wij werken met dagverse producten uit het seizoen.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan, welke eerder door onze chef zijn bereid.

Voorgerechten

Carpaccio met truffelmayonaise, beukenzwam en knolselderij
Sashimi van zalm met bloemkool, piccalilly en geroosterde radijs
Gamba met avocado, feta, tomaat, komkommer en hazelnoot
Tomatensalade, aubergine, burrata en basilicum

Tussengerechten

Open ravioli van ossenstaart met gebraiseerde linzen, augurk en mosterd
Kibbeling met gerookte paprika, tomaat en romige remoulade
Thaise kokossoep met bosui, shiitake en gamba
Crème soep van verse tomaat met tomatensalade, groene kruiden en parelgort

Hoofdgerechten

Scharrelkip met bloemkool, aardappel, spitskool en jus van truffel
Biologische kalfssukade met zoete aardappel, structuren van pompoen en vleesjus
Zeebaars, shiitake, spitskool, steranijs, vinaigrette ansjovis
Polenta met structuren van bloemkool, gebrande prei, shiitake en schuim van gerookte aardappel

Dessert

Meringue, mango, passiefruit, munt, venkel en mascarpone
Vanille panna cotta met hazelnootschuim, appelcompote en Oreo

 

Wij verzoeken u één keuze te maken voor het gehele gezelschap. Heeft u specifieke allergieën?

Laat het ons dan gerust weten.

Praktische informatie

Onze uitgeserveerde seizoensdiners zijn te reserveren voor groepen van minimaal 20 en maximaal 150 personen.
Het 3-gangen seizoensdiner (voor-,hoofd- en nagerecht) kost €35,00. Deze arrangementsprijs is exclusief entree tot het park en excl. BTW.

Heeft u interesse in het uitgeserveerde seizoensdiner?
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op Neem contact met ons op
Edith Langkamp Edith Langkamp Salesmedewerker
  • Homepage
  • Uitgeserveerd seizoensdiner

Burgers' Zoo
  • Congres
  • Vergadering en training
  • Eten & drinken
  • Nieuws
  • Bio-inspiratie
  • Informatiemap
  • Contact

English Nederlands Deutsch
  • Praktische informatie
  • Media & pers
  • Privacy statement