De locatie voor uw personeelsfeest

Als werkgever uw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Ga verder dan het schouderklopje en nodig uw medewerkers en hun gezinnen uit voor een bezoek aan Burgers' Zoo in Arnhem voor een personeelsfeest, een unieke locatie gelegen naast de Veluwe in Gelderland! U bent namelijk voor een goed verzorgd personeelsuitje bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een gezamenlijk ontvangst met uw medewerkers en collega's in een van onze restaurants, een picknicklunch waarmee iedereen het park kan verkennen?

Een compleet dagje uit

Tijdens een personeelsdag in Burgers' Zoo kunnen uw gasten op eigen gelegenheid het dierenpark ontdekken. Tijdens een lunch of feestelijk diner treft de groep elkaar weer en geniet men samen van een verdiende break tijdens een avontuurlijke dag. Een rondleiding door een van onze gidsen maakt uw bedrijfsuitje of teamuitje extra bijzonder.

Personeelsuitje van 10 tot 1.000 gasten

Wat het doel van uw personeelsuitje ook is, wij zorgen er graag samen voor dat jij je doelstellingen behaalt. Het Safari Meeting Centre in Arnhem heeft verschillende ruimtes die beschikken over alle nodige faciliteiten waar u uw personeelsdag kunt organiseren. Of u nu 10 of 1.000 medewerkers uitnodigt. Ons ervaren team staat, zowel voor, tijdens als na uw personeelsbijeenkomst voor u klaarstaat en denkt met u meedenkt. Zo helpen we u van uw personeelsuitje een nóg groter succes te maken.

Rondleiding

Ga met een van onze deskundige gidsen op ontdekkingsreis door het tropisch regenwoud van Bush, de prachtige onderwaterwereld van de Ocean of één van onze andere leefwerelden. De gids kan u tijdens de rondleiding alles vertellen over de dieren en planten, en komt ook bijzonder goed van pas bij het spotten van vrij levende vogels en reptielen! Helemaal bijzonder is een rondleiding bio-inspiratie waarbij de gids u en uw gasten alles vertelt over de parallellen van de dierenwereld en mensen.

Horeca op maat

Een conferentie maakt hongerig dus bieden wij overheerlijke lunches bestaande uit dagverse, duurzame ingrediënten die worden met liefde en passie worden bereidt. Bekijk hier de mogelijkheden. De borrel is voor veel gasten hét moment om de bijeenkomst na te bespreken en te netwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de dag samen afgesloten. Bekijk hier onze borrelarrangementen.

Bekijk onze verschillende arrangementen

Stokstaart arrangement

Stokstaartjes zijn niet alleen grappig, maar ook meesters in taakverdeling. Ze werken hecht samen en staan om de beurt op wacht, verzamelen voedsel en voeden de jongen op. Als florerend ‘familiebedrijf’ vormen ze de ideale inspiratie voor uw personeelsdag in Burgers’ Zoo. Dus kies voor ons voordelige Stokstaart Arrangement en word samen met uw collega’s één met de natuuur!

Ontdek nóg meer met een rondleiding

In ons dierenpark valt veel te ontdekken, maar met een Burgers’ gids ontdekt u nog veel meer! Onder leiding van een deskundige gids maakt u een inspirerende wandeling van zo’n vijf kwartier. Er geldt een maximum van 16 personen per gids. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap. U ondersteunt tevens ons natuurbeschermingsproject in Belize.

Een verzorgd dagje uit voor alle collega’s

Een geheel verzorgd dagje uit voor alle collega’s, dat bestaat uit:

  • Entree tot het dierenpark
  • Coupon voor appeltaart met koffie of thee en Chocomel of Fristi voor de kids
  • Gezamenlijk luxe lunchbuffet in één van onze sfeervolle restaurants
  • Coupon voor één drankje en één OLA-ijsje 
  • Vijf Buzoo’s per persoon te besteden in ons park*

Berentrek gekregen? Oosters Berenbuffet!

Als uitbreiding van het Stokstaart Arrangement en als gezellige afsluiting van uw personeelsuitje kunt u genieten van een heerlijk twee uur durend Oosters Berenbuffet, dat bestaat uit:

  • Ontvangst met Oosterse chips en rauwkost met dip
  • Authentieke gerechten uit de Aziatische keuken
  • Onbeperkt bier, wijn en frisdrank naar keuze

Personeelsfeest reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen of uw training? Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen en zullen een passend arrangement op maat voor u maken. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap

Onze gasten aan het woord

SIMON Scholen 

Dinsdag 18 april vond de personeelsdag van SIMON scholen voor het eerst plaats in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo.

Het thema was: Trots op SIMON!
Wij kamen met bijna 200 personen: grotendeels leerkrachten vanuit 11 basisscholen, bestuursbureau, ouders uit MR'en/Ouderraden. Diverse workshops vonden plaats in de lodges en het Auditorium. Daarnaast werden er rondleidingen door gidsen in de Ocean en de Bush gegeven.

Wij willen het team van Burgers' Zoo hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind. Alles verliep goed, de lunch was erg lekker tot aan de afsluiting met drankjes en hapjes: Super!
Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde dag! Nogmaals bedankt voor alles!

Personeelsdag SIMON Scholen,
Mevrouw A. Soedito-Lawalata

 VVK Site

Hoe bezorg je vijfhonderd kalverhouders en hun gezinsleden (250 kinderen!) een informatieve en gezellige dag? Met deze vraag in ons achterhoofd zijn we bij Burgers’ Zoo uitgekomen. Het dierenpark beschikt over een werkelijk prachtig auditorium voor een symposium én een mooie zalen om kinderen te ontvangen, waarna ze van daar uit onder begeleiding het dierenpark kunnen bezoeken. Onze dag is uitstekend verlopen en ook de voorbereidingen met het team Events van Burgers’ Zoo hebben we als bijzonder prettig ervaren. Kortom: Burgers’ Zoo is een absolute aanrader voor een mooie dag met een grote groep!

VVK, Dag van het Kalf
De heer W. van Hoof, Keigroen