Feesten & Diners

Feesten & Diners

Wat dacht u van een relatie- en/of personeelsuitje waarbij uw gasten worden ontvangen met een sprankelend glas bubbels en kunnen genieten van een feestelijk diner afgesloten met een feestavond? Kom naar het Safari Meeting Centre in Arnhem! Naast de bijzondere en unieke omgeving van Burgers' Zoo bieden wij ook diverse dinerarrangementen. Wat dacht u van een wandeling met Prosecco door de Ocean, gevolgd door het Braai & BBQ Buffet? Dankzij een Afrikaanse braai in het Safari Restaurant voegt u een extra beleving toe! 

U legt vooraan op de Afrikaanse Braai wat vlees en groente en aan het einde van de grill is het eten klaar. Het braaien is een unieke ervaring waarbij uw gasten informeel kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen die elkaar misschien nog niet zo goed kennen. Is de avond voor u nog jong? Maak de avond compleet met een spetterende en swingende feestavond. 

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw evenement tot een feestelijk succes te maken! Samen kijken we graag met u naar hoe we uw avond een unieke, eigen invulling kunnen geven. Neem vrijblijvend contact met ons op en/of neem een kijkje op locatie.

Safari Meeting Centre Feesten & Diners

Onze gasten aan het woord

 Smals Site

Bij deze wil ik doorgeven dat we afgelopen zaterdag een heel leuk feest hebben gehad.
De dag verliep probleemloos.
Goede begeleiding/communicatie van je collega’s op de diverse locaties.
Een super goede band.
Complimenten!!!

Koninklijke Smals, Feestavond met diner

Mevrouw I. van Wegberg

 

Provincie Gelderland Site

De nieuwjaarsontmoeting 2016 van de Provincie Gelderland met haar externe relaties heeft op 5 januari  bij Koninklijke Burgers' Zoo plaatsgehad. Deze werd door ruim 500 mensen bezocht. We kijken met grote tevredenheid terug op deze bijeenkomst. Alles prima geregeld, een fijne samenwerking, met elkaar meedenken en niets is teveel! Erg bedankt! 

 

Provincie Gelderland Nieuwjaarsreceptie,
Mevrouw M. Tuil

 

Meditel

We hebben wij een erg goede dag gehad in Burgers' Zoo.

De ruimtes en faciliteiten waren prima en op de Zoo experience is heel goed gereageerd. Daarbij heeft het weer en een rustige dierentuin zeker geholpen. Ook op de braai en het interactieve daarvan aan de “lopende band” is zeer goed gereageerd.

De combinatie van een goede vergaderruimte en aansprekende locatie maakt jullie uniek.

Kortom wij kijken terug op geslaagd evenement!

Meditel,
De heer D. Kevelam