Feesten & Diners

Feesten & Diners

Wat dacht u van een relatie-evenement, bedrijfsfeest en/of personeelsuitje waarbij uw gasten worden ontvangen met een sprankelend glas bubbels en kunnen genieten van een feestelijk diner afgesloten met een feestavond? Kom naar het Safari Meeting Centre in Arnhem! Naast de bijzondere en unieke omgeving van Burgers' Zoo bieden wij ook diverse dinerarrangementen. Wat dacht u van een wandeling met Prosecco door de Ocean, gevolgd door het Braai & BBQ Buffet? Dankzij een Afrikaanse braai in het Safari Restaurant voegt u een extra beleving toe! 

Het braaien van uw eten is een unieke ervaring waarbij uw gasten informeel kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen die elkaar misschien nog niet zo goed kennen. Is de avond voor u nog jong? Maak de avond compleet met een spetterende en swingende feestavond. 

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw evenement tot een feestelijk succes te maken! Samen kijken we graag met u naar hoe we uw avond een unieke, eigen invulling kunnen geven. Neem vrijblijvend contact met ons op en/of neem een kijkje op locatie.

Safari Meeting Centre Feesten & Diners

Onze gasten aan het woord

 Smals Site

Bij deze wil ik doorgeven dat we afgelopen zaterdag een heel leuk feest hebben gehad.
De dag verliep probleemloos.
Goede begeleiding/communicatie van je collega’s op de diverse locaties.
Een super goede band.
Complimenten!!!

Koninklijke Smals, Feestavond met diner

Mevrouw I. van Wegberg

 

Provincie Gelderland Site

De nieuwjaarsontmoeting 2016 van de Provincie Gelderland met haar externe relaties heeft op 5 januari  bij Koninklijke Burgers' Zoo plaatsgehad. Deze werd door ruim 500 mensen bezocht. We kijken met grote tevredenheid terug op deze bijeenkomst. Alles prima geregeld, een fijne samenwerking, met elkaar meedenken en niets is teveel! Erg bedankt! 

 

Provincie Gelderland Nieuwjaarsreceptie,
Mevrouw M. Tuil

 

Ennatuurlijk

Wij hebben een fantastische avond gehad, Echt alleen maar enthousiaste mensen. Alles was perfect door jullie geregeld!

De locatie was perfect, de rondleidingen met de enthousiaste gidsen werden erg gewaardeerd, het eten was zo goed!

Grote complimenten! En zeker ook een groot compliment aan de collega’s, die ons de hele avond begeleid hebben. Echt fantastisch!

Ook de DJ was helemaal goed, ze speelden goed in op het publiek.

Conclusie: wij zijn helemaal blij! Dank voor alles!