Een heel bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest

Wilt u een spetterende afsluiting van uw personeelsfeest, relatie-evenement, en/of jubileumdag? Maak uw dag dan compleet met een bedrijfsfeest en/of borrel! Met een grote foyer en restaurant, lodges met uitzicht over het tropisch regenwoud of de savannevlakte en creatieve culinaire concepten hebben wij alles in huis om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. Of sluit u uw dag liever af met een borrel waarbij uw gasten worden ontvangen met een sprankelend glas bubbels?

Een veelzijdige feestlocatie

Is de avond voor u nog jong? Maak de avond compleet met een spetterende en swingende feestavond. Van intiem feestje tot groots event: bij het Safari Meeting Centre kan het allebei. Een LED-verlichte dansvloer, statafels, live-optredens of DJ acts, het kan allemaal. Op het gebied van licht en geluid zijn onze ruimtes in ieder geval van alle gemakken voorzien. Toch een kleiner en intiem feest? Dan kun je bijvoorbeeld in onze lodges terecht, waar je samen met collega’s kunt borrelen.

Bijzondere borrel & bedrijfsfeest arrangementen

De borrel is voor veel gasten hét moment om de bijeenkomst na te bespreken en te netwerken. Het liefst natuurlijk wel onder het genot van een hapje en een drankje. Om die reden bieden wij verschillende borrel specials aan. Daarnaast bieden we diverse borrel bites en garnituren aan. Zo is er altijd iets dat jouw gasten lekker vinden én dat past bij jouw budget. Helemaal bijzonder is de intieme setting van de Ocean Bubbel.

Centraal gelegen

Het is uiteraard belangrijk dat een feestlocatie centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland in Arnhem, Gelderland, zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Ook vertrekt er elk kwartier een bus van en naar Arnhem Centraal Station.

Veelzijdige horeca

Een bedrijfsfeest of borrel maakt hongerig, daarom staat ons keukenteam garant voor lekkere hapjes en drankjes. Wij bieden diverse overheerlijke arrangementen bestaande uit dagverse, duurzame ingrediënten die worden met liefde en passie worden bereidt

Bedrijfsfeest reserveren

Een bedrijfsfeest en/of diner kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen, werken we samen aan een opstelling en invulling die past bij het bedrijfsfeest. Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Een volledig overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap

Onze gasten aan het woord

Ennatuurlijk

Wij hebben een fantastische avond gehad, Echt alleen maar enthousiaste mensen. Alles was perfect door jullie geregeld!

De locatie was perfect, de rondleidingen met de enthousiaste gidsen werden erg gewaardeerd, het eten was zo goed!

Grote complimenten! En zeker ook een groot compliment aan de collega’s, die ons de hele avond begeleid hebben. Echt fantastisch!

Ook de DJ was helemaal goed, ze speelden goed in op het publiek.

Conclusie: wij zijn helemaal blij! Dank voor alles!

Provincie Gelderland Site

De nieuwjaarsontmoeting 2016 van de Provincie Gelderland met haar externe relaties heeft op 5 januari  bij Koninklijke Burgers' Zoo plaatsgehad. Deze werd door ruim 500 mensen bezocht. We kijken met grote tevredenheid terug op deze bijeenkomst. Alles prima geregeld, een fijne samenwerking, met elkaar meedenken en niets is teveel! Erg bedankt! 

 

Provincie Gelderland Nieuwjaarsreceptie,
Mevrouw M. Tuil