Restaurant: lunch- en dinerarrangementen

Restaurant

Safari Restaurant

Direct naast de Foyer en het Auditorium ligt het Safari Restaurant. In dit sfeervolle Afrikaanse restaurant kunnen gasten genieten van een ontbijt, lunch of diner. Lekker vers en gezond à la minute bereid uit duurzame en zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Verrassende arrangementen

Onze koks hebben een passie voor pure en eerlijke smaken en laten u graag genieten van de Afrikaanse, Oosterse of Mexicaanse keuken. Wat dacht u van diverse gangen van bijvoorbeeld onze tropische buffetten op verschillende locaties, waardoor u met sterk afwisselende ecosystemen kennis maakt? Van Prosecco bij de haaienruit tot een aperitief op het terras midden in de Bush; de beleving van uw gast staat bij ons centraal!

Safari Restaurant in vogelvlucht

Burgers Zoo SMC_1505 500 438

Afrikaanse Braai & BBQ

Een traditionele Braai is een heel aparte belevenis. U bereidt uw vlees en groente namelijk op een Afrikaanse Braai. Op deze grill legt u wat vlees of groente en kunt u ondertussen informeel bijpraten met de gasten in uw gezelschap.

Meer informatie

   

Luncharrangementen

Luncharrangementen

Na een intensieve vergadering in de ochtend, of voorafgaand aan een zakelijke bijeenkomst in de middag, kunt u uw gasten een lunchbuffet bieden.

Onze luncharrangementen

Dinerarrangementen

Dinerarrangementen

Culinair genieten na een intensieve vergadering, een zakelijke bijeenkomst of voorafgaand aan een spetterend feest! 

 
Onze dinerarrangementen

Overige

Overige arrangementen

Naast lunch- en dinerarrangement bieden wij ook diverse andere arrangementen. Deze overige arrangementen passen bijvoorbeeld erg goed bij een personeelsuitje.

Overige arrangementen