Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo

Welkom in Afrika!

Het Safari Meeting Centre is een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush van Burgers' Zoo. Onze royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant maken een onvergetelijke indruk op u en uw gasten.

Uiteenlopende locaties

Het Safari Meeting Centre biedt verschillende locaties voor uiteenlopende doeleinden. Het auditorium is de ideale omgeving voor uw congres. Direct grenzend aan het auditorium ligt de foyer, waar gemakkelijk ruim 550 gasten tegelijkertijd kunnen worden ontvangen. De Foyer is op moderne Afrikaanse wijze vormgegeven, waarbij de Longneck Bar met zijn kenmerkende giraffenprint.

Uitzicht op de savannevlakte

De karakteristieke Afrikaanse lodges bieden u een prachtig uitzicht over de Oost-Afrikaanse savanne of het tropisch regenwoud van de Bush. Deze ruimten zijn uitermate geschikt voor presentaties en workshops. Het Safari Restaurant is een prachtige locatie voor uw ontvangst, receptie, diner en/of personeelsfeest en kijkt eveens uit op de Safari en overdekte Bush.

Auditorium

Auditorium

Comfortabele congreszaal met duizenden gnoes! Het Auditorium is een luxe congreszaal met maar liefst 450 comfortabele stoelen met extra beenruimte. De unieke Afrikaanse sfeer van het Auditorium wordt versterkt door duizenden gnoes die een kolkende rivier oversteken. 

Bekijk auditorium

Foyer

Foyer

Ontvang uw gasten royaal rondom onze longneckbar! De Foyer is een ontvangstruimte met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de longneckbar. Dankzij de ronde vorm van deze spectaculaire bar kunnen wij veel gasten in een oogwenk van hapjes en drankjes voorzien. 

Bekijk Foyer

Kilimanjaro Lodge

Kilimanjaro Lodge

Vergaderen of een training met uitzicht op de savanne of jungle! De lodge is geschikt voor groepen tot 100 personen en beschikt vanzelfsprekend van alle audiovisuele faciliteiten, Wi-Fi én een balkon met uniek uitzicht op de Afrikaanse savanne.

Bekijk Kilimanjaro Lodge

Mount Kenia Lodge

Mount Kenia Lodge

Vergaderen voor groepen tot 100 personen in een sfeervolle Afrikaanse lodge. De lodge heeft een balkon en uitzicht op de Oost-Afrikaanse savanne met haar neushoorns, giraffen & zebra's. 

Bekijk Mount Kenia Lodge

Canopy lodge

Canopy %20Lodge %20%20Tree %20Tops %20Lodge 297

Met een klein gezelschap vergaderen met uitzicht op het grootste overdekte tropische regenwoud van Nederland.

Bekijk Canopy Lodge

Tree Tops Lodge

Tree Tops Lodge

Met een klein gezelschap vergaderen met uitzicht op het grootste overdekte tropische regenwoud van Nederland.

Bekijk Tree Tops Lodge

Safari Restaurant

Burgers Zoo SMC_1505 500

Prachtige locatie voor uw ontvangst, receptie, diner en/of personeelsfeest. Met een unieke Afrikaanse Braai, voor een spectaculair diner!

Bekijk Safari Restaurant

Overzicht

In onderstaande visual zijn al onze ruimtes in één overzicht te zien met bijbehorende opstellingen en capaciteit.

Overzicht Ruimtes

Plattegrond

In onderstaande plattegrond is de ligging van de locaties ten opzichte van elkaar te zien.

Plattegrond Safari Meeting Centre