Ga terug

De locatie voor uw zakelijke diner

Maak uw personeelsfeest, relatie-evenement, en/of jubileumdag compleet met een feestelijk diner (eventueel afgesloten met een feestavond of borrel)! Na een intensieve dag is er niets fijner dan de dag samen met uw gasten af te sluiten met een informeel en lekker diner. Om uw evenement na te bespreken of misschien gewoon gezellig even bij te praten. Van een groot zakelijk diner in ons Safari Restaurant tot een intieme setting in een van onze lodges: wij hebben alles in huis om uw gasten in de watten te leggen met een volledig verzorgd diner. 

Onze dinerarrangementen

Culinaire Reis

Culinaire Reis

Culinaire Reis
Braai & BBQ Buffet

Braai & BBQ Buffet

Bekijk de mogelijkheden
Uitgeserveerd seizoensdiner

Uitgeserveerd seizoensdiner

Bekijk de mogelijkheden
Voorgerechten en desserts

Voorgerechten en desserts

Bekijk de mogelijkheden
Uitgeserveerd Bush diner

Uitgeserveerd Bush diner

Bekijk de mogelijkheden

Bijzondere diner arrangementen

Wordt het een uitgeserveerd diner of een walking dinner? We denken graag met u mee voor een diner op maat. Bekijk hieronder onze verschillende dinerarrangementen. Helemaal bijzonder is een Afrikaanse Braai. Deze Zuid-Afrikaanse barbecue is een unieke ervaring waarbij uw gasten in een informele setting met elkaar kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen waarvan de gasten elkaar nog niet zo goed kennen.

Diner reserveren

Een diner kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van uw wensen werken we samen aan een mooie invulling van het diner. 

Een diner bij uw evenement?
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op Neem contact met ons op
Romy Engelhard Romy Engelhard Sales & Events medewerker
Daarom het Safari Meeting Centre
  • Kwalitatief hoogwaardige horeca
    Kwalitatief hoogwaardige horeca

    Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken. 

  • Duurzaam en verantwoord
    Duurzaam en verantwoord

    We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenir winkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we verantwoord gevangen vis.